Reacties op coaching en training


"Mattie heeft een uitstekende intuïtie en een no-nonsense aanpak die niet per se over gebaande paden gaat. Vrijheid is haar hoogste goed en daarmee inspireerde ze mij om mijn vrijheid te hervinden. Haar praktische insteek en gevoel voor humor maakten dat de sessies altijd weer verrassende wendingen opleverden waar ik veel van heb geleerd."

"Stoom afblazen bij je, heerlijk was dat! Om vrijuit de kunnen zeggen wat ik dacht en voelde, zonder dat je daar een oordeel over velde. Alle emoties mochten er zijn! En daarna, als ik mijn hart had gelucht, op zoek gaan naar het wat, waarom en "hoe anders?" Ik heb ontdekt dat er vele wegen naar Rome leiden en dat ik maar beter de weg kan nemen die bij me past, ook als mijn omgeving daar anders over denkt. Dank je wel!"

"Coaching heeft me vooral rust gebracht en het vertrouwen dat ik er mag zijn. Dat er mensen zijn die wel op me zitten wachten en dat ik mag gaan staan voor wie ik ben. Als ik werk aan mijn eigen geluk, geniet iedereen om me heen daar ook van."

" Gecoacht worden door jou heb ik als een enorm cadeau ervaren. Nu ben ik echt op stoom en gebeurt er eigenlijk nog veel meer. Af en toe moet ik echt even stilstaan."

"Ik heb enkele coachingstrajecten bij Mattie gevolgd. Ik vond het een voorrecht om de afgelopen jaren met haar te mogen werken. Haar inspiratie en toewijding zijn aanstekelijk, haar betrouwbaarheid geeft een goed gevoel. Het vermogen van Mattie om te luisteren zonder te oordelen in gesprekken met vaak verrassende wendingen maakt het verschil."

"De beste kwaliteit van Mattie is dat ze kan luisteren, onbevooroordeeld, onpartijdig en onvoorwaardelijk. Een verademing. Ze leert je naar jezelf te luisteren. En in een sfeer van compromisloos vertrouwen graaft ze diep. Ze brengt altijd wat positiefs naar boven en dat is hartverwarmend."

"Mattie is een motiverende vrouw, die duidelijk alle communicatietechnieken kan uitleggen en in de praktijk kan laten zien door middel van een rollenspel. Ze is enthousiast en heeft goed de aandacht voor jouw moeilijkheden/situaties en kan hier ook gericht op inspelen. Ik voel mij nu gesterkt in "moeilijke" gesprekken."

"Mattie is een integere coach die erg goed luistert. Zo verward als ik soms binnenkom voor een sessie, met mijn hoofd vol gedachten die mij de hele tijd heen en weer slingeren, zo helder en rustig kom ik er vandaan met handvatten die me weer grip geven. Dit gebeurt omdat Mattie weet wat luisteren is, en zij snel de essentie eruit haalt van wat echt belangrijk is op dat moment. Ze kan wel een idee aandragen, maar zal geen oplossingen bedenken. Wel stelt zij de vragen zo scherp dat ik zelf met oplossingen kom en mijn creativiteit en mijn creatieve denken weer kan aanboren. Mijn zelfvertrouwen komt terug en ik vind altijd weer de moed om aan te pakken. Het gesprek verfrist mijn wezen. In iedere ontmoeting herontdek ik de kracht die in mij verborgen ligt en door de coaching vrij gemaakt wordt."

"Uitstekende trainster en prima training waardoor ik mijn tijd nu beter kan beheren. Niet alleen tijdens mijn werk maar ook in mijn privéleven. Fijne groep met prima werksfeer."

"Zeer leerzame training waarin het me duidelijk is geworden dat ik niet altijd de juiste prioriteiten stel. Geweldig contact met trainster en de overige groepsleden. Deze training zou voor iedereen verplicht gesteld moeten worden!"

"Super interessante training met intensief maar uitgebalanceerd programma. De inhoud van het programma sloot naadloos aan bij wat we tegenkomen op de werkvloer. Sympathieke trainster met humor en duidelijke uitleg."