portret Mattie Lagarrigue lifecoach portret Mattie Lagarrigue coach en trainer Nijmegen portret Mattie Lagarrigue coaching nijmegen portret Mattie Lagarrigue

Aanpak

Coaching betekent voor mij vooral "samenwerken". Samenwerken tijdens een één-op-één gesprek om te ontdekken wat er precies dwarszit en hoe een gewenste verandering zo goed mogelijk kan worden bereikt.

Jij draagt je eigen antwoorden in je en ik help je die antwoorden te vinden door vragen te stellen en goed te luisteren naar wat je vertelt, ook non-verbaal. Door te reflecteren en te reageren op mijn vragen en feedback, krijg je zicht op wat je belemmert en hoe je jezelf weer in beweging krijgt.

Als trainer werk ik met groepen cursisten. Ook tijdens een training wordt er intensief samengewerkt, niet alleen tussen de trainer en de groep, maar ook tussen de cursisten onderling. Samenwerken inspireert, motiveert en stimuleert. Als trainer faciliteer ik graag die samenwerking door het bieden van een intensief, uitdagend maatwerkprogramma en een veilige leeromgeving.